Aș vrea să fiu un om frumos

mă ghidez după această frază care aparține mentorului meu:

petrece-ți timpul cu cei care te vor face MAI BUN, primește-i în preajma ta pe cei care care TU îi poți face mai buni.

IMG_8098 (1024x683)

sunt un om fericit. intru ușor în flow. nu știu cum fac de păstrez inocența în fața vieții, mă impresionează foarte ușor faptele bune, peisajele din natură, creații umane făcute cu pasiune și grit. iubesc viața și evoluția și mă bucur că sunt una din infinitele manifestări ale universului, pentru asta aș vrea să fiu centenară, dar mai ales din curiozitatea modului în care tehnologia ne va facilita un stil de viață nou și sper, mai sănătos și intens.

mă admir. nu pentru că am făcut ceva special în viață, ci pentru că am întâlnit oameni care m-au făcut să mă simt specială. trăiesc foarte intens recunoștința față de tot ce îmi este dat să experimentez. îmi place să râd și să mă bucur, fiecare zi este un joc nou, plin de efervescență și prezență.

mă joc de-a viața. cu caracter.

IMG_8109 (1024x683)

One Comment

  1. 8/15/2017
    Reply

    Pentru ca felul in care o persoana se poarta cu o alta persoana ne arata exact reflexia a cum  se simte pe interior. Un om care este impacat cu sine nu se va purta decat intr-un mod frumos cu alte persoane, dorind sa le ajute fara sa le ceara ceva in schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *